Brukervilkår

Bruk av nettstedet er tilknyttet en rekke vilkår og betingelser spesifisert nedenfor på dette nettstedet. Ved å besøke og bruke nettstedet cfdinfo.se samtykker du til å være bundet av og overholde vilkårene våre.

  1. Du forstår at CFD-handel er forbundet med en høy risiko og at investeringer i CFD-kontrakter både kan øke og redusere i verdi, og at handel med innflytelsesprodukter kan føre til at du mister et større beløp enn du investerte.
  2. Du forstår at formålet med nettstedet er å gi generell informasjon om forskjellige områder relatert til CFD. Ingenting på nettstedet skal betraktes som økonomisk eller juridisk rådgivning.
  3. Du forstår at nettstedet kan inneholde annonseringskoblinger i form av såkalte ”tilknyttede lenker” knyttet til de forskjellige handelsplattformene. Dette betyr at nettstedet mottar provisjon hvis du starter en konto med handelsplattformen gjennom lenken vår.
  4. Du samtykker i at du ikke kan distribuere materiale fra nettstedet uten vår tillatelse. Du er imidlertid alltid velkommen til å lenke til relevante seksjoner.
  5. Du forstår og samtykker i at vi forbeholder oss retten til enhver faktafeil, og at det er ditt ansvar å sørge for at informasjonen på nettstedet er korrekt og oppdatert.

Hvis du finner feil eller oppdatert informasjon, kan du kontakte oss på [email protected]