Brukervilkår

Her finner du vilkårene du som besøkende må forstå og godta for å kunne bruke nettstedet.

Brukervilkår

Bruk av nettstedet er underlagt en rekke vilkår og betingelser spesifisert nedenfor på dette nettstedet. Vilkårene gjelder mellom Lasserk AB, organisasjonsnummer 559124-6011 (CFD INFO) og deg (Brukeren) som besøker, eller på annen måte bruker, nettstedet cfdinfo.se. Ved å besøke og bruke nettstedet cfdinfo.se, godtar du å være bundet av og følge våre vilkår.

1. Introduksjon

1.1. Cfdinfo.no er et informasjonsside som behandler emner innen økonomi og økonomi, hovedsakelig i forbindelse med derivatinstrumentet Contract for Difference (CFD). Nettstedet er primært rettet mot privatpersoner som ønsker å få en økt forståelse av CFD-er og relaterte emner.

1.2. CFD INFO:s tjenester er gratis og er tilgjengelige for alle som besøker nettstedet cfdinfo.se. Deler av tjenesten er også tilgjengelig via CFD INFOs sosiale medier, der lenker og mindre tekster blir publisert.

1.3. Ingenting av det som er publisert på nettstedet cfdinfo.se skal på noen måte sees på som økonomisk rådgivning.

1.4. De svenske bruksvilkårene skal gjelde hvis språket er forskjellig mellom denne versjonen og den opprinnelige versjonen på svensk.

2. CFD INFO:s Ansvar

2.1. CFD INFO jobber aktivt for å tilby best mulig service og prøver derfor å holde informasjonen på nettstedet oppdatert, oppdatert og korrekt. Vi forbeholder oss imidlertid retten til å gjøre feil på nettstedet og tar ikke ansvar for faktiske feil eller utdaterte opplysninger.

2.2. CFD INFO er ikke ansvarlig for investeringer og / eller økonomiske beslutninger Brukeren tar.

3. Inntektsmodell

3.1. Vi belaster ikke brukeren for å bruke tjenesten vår, men tjenesten er og vil alltid være gratis. Eventuell inntekt kommer fra såkalte partnerkoblinger, noe som betyr at vi mottar kompensasjon hvis brukeren velger å starte en konto med en handelsplattform gjennom en av våre partnerkoblinger.

Å starte en konto via en partnerkobling koster ikke brukeren noe ekstra, men det hjelper CFD INFO å videreutvikle tjenesten.

Brukeren er på ingen måte bundet til å starte en mulig handelskonto gjennom en av våre partnerkoblinger, men kan like gjerne slå direkte til handelsplattformen når han åpner en konto.

4. Brukeransvar

4.1. Brukeren forstår at CFD-handel er forbundet med høy risiko, og at investeringer i CFD-kontrakter både kan øke og redusere verdien, og at handel med gearingprodukter kan føre til at du mister et større beløp enn det du har investert.

4.2. Brukeren forstår at formålet med nettstedet er å hjelpe med generell informasjon om ulike områder relatert til CFD. Ingenting på nettstedet skal tolkes som økonomisk eller juridisk rådgivning.

4.3. Brukeren er enig med, og godtar at CFD INFO forbeholder seg mot eventuelle faktiske feil, og at det er brukerens ansvar å sikre at informasjonen på nettstedet er korrekt og oppdatert.

4.4. Brukeren forstår at nettstedet inneholder såkalte partnerkoblinger.

4.5. Brukeren godtar at han ikke kan distribuere materiale fra nettstedet uten vår tillatelse. Imidlertid er du alltid velkommen til å lenke til relevante seksjoner.

4.6. Brukeren kan ikke bruke tjenesten på en slik måte at CFD INFO kan bli skadet. Dette refererer til aktiviteter som databrudd, publisering av plagiert materiale eller på annen måte bruke varemerket på måter som kan oppleves som støtende.

4. Håndtering av personopplysninger og sikkerhet

4.1. Hvordan personopplysninger, informasjonskapsler og sikkerhet håndteres er regulert av CFD INFOs personvernregler.

5. Endringer i vilkårene

5.1. Bruksvilkårene kan endres om nødvendig. Brukere som besøker og bruker tjenesten etter endring, godtar de nye vilkårene.

6. Enhver tvist og gjeldende lov

6.1. Svensk lovgivning blir brukt på vilkårene, og eventuelle tvister må endelig avgjøres i en svensk domstol.

7. Kontakt

7.1. Hvis brukere trenger å komme i kontakt med CFD INFO, er de forskjellige alternativene beskrevet på kontaktsiden.

7.2. Hvis brukeren finner feil eller utdatert informasjon, er han velkommen til å kontakte CFD INFO på [email protected]

Bruksvilkårene ble sist endret: 2021-03-31