CFD INFO Logotyp

Om oss

Om CFD Info

Cfdinfo.no är en norsk webbplats som startades 2020. Formålet med CFD Info er å gi informasjon om ulike emner relatert til CFD-kontrakter. All informasjon på nettstedet er forfattet av økonomer med en mastergrad i bedriftsadministrasjon med særlig fokus på økonomi.

Om materialet på CFD Info

Informasjonen om CFD Info er ment å gi våre besøkende en grunnleggende forståelse av CFD-kontrakter, blant annet ved å beskrive dens struktur, struktur, attributter, bruk og beskrive forskjellige handelsplattformer. Informasjonen skal imidlertid ikke på noen måte tolkes som råd.

Vi har ambisjoner om å holde materialet på nettstedet oppdatert og relevant så langt det er mulig og derfor gjennomføre regelmessige faktakontroller, men gitt omfanget av feltet er det risikoen for at noen endringer vil unngå oss. Derfor kan vi ikke garantere at informasjonen på nettstedet alltid er nøyaktig.

Det er en mer detaljert beskrivelse av hva vi diskuterer i denne delen av brukervilkårene våre.

Juridisk ansvarsfraskrivelse

Handel med finansielle instrumenter er forbundet med risiko og kan føre til en økning eller nedgang i verdien av din investerte kapital. CFD er et gearingsderivatinstrument, som betyr at du kan tape mer penger enn du investerte. Alt du leser på nettstedet, bør anses som økonomisk eller juridisk rådgivning. Sjekk alltid at informasjonen som er gitt på nettstedet vårt er oppdatert.

Personvernregler

Vi i CFD Info bryr oss om personvernet ditt og ønsker at du skal få en god opplevelse når du besøker nettstedet vårt. Kommunikasjonen mellom nettleseren din og nettstedet vårt er kryptert via TLS. Vi samler ikke inn noen personlige data eller data som kan identifisere deg, og derfor er du helt anonym når du besøker cfdinfo.no.

For å forbedre din brukeropplevelse bruker vi informasjonskapsler. Slik samles statistikk anonymt som hjelper oss å forbedre nettstedet vårt. Permanente informasjonskapsler slettes av Google for å registrere den besøkendes aktivitet på nettstedet. Også dette er helt anonymt.

Hvis du vil lære mer om hvordan vi håndterer informasjonskapsler og personopplysninger, anbefaler vi at du leser personvernreglene våre.