Personvernregler

Personuppgiftsansvarig

Lasserk AB (“Lasserk”)
Org. nr: 559124-6011 

Kontaktinformasjon

E-postadress: [email protected]
Telefon: +4670 256 16 30

Håndtering av personopplysninger

Lasserk beskytter ditt personlige personvern og vi tar det for gitt at du skal føle deg trygg på at din personlige informasjon blir håndtert korrekt når du bruker tjenestene våre. Hos Lasserk er det vår policy å holde innsamlingen av personopplysninger så lav som mulig, og at personopplysningene bare brukes til det tiltenkte formålet.

Vi jobber kontinuerlig med å utvikle våre rutiner og datasikkerhet for å sikre at personvernet ditt blir respektert og at din personlige informasjon blir holdt sikker og behandlet i samsvar med gjeldende lovgivning.

I denne personvernregelen skisserer vi hvilke personopplysninger som kan samles inn hvis du får tilgang til tjenestene våre, hvordan de håndteres og hvilke rettigheter du har i denne forbindelse.

Det er viktig at du leser gjennom personvernreglene dine før du velger å bruke tjenestene våre for å få en forståelse av hvordan vi håndterer personlig informasjon. Hvis du ikke godtar hvordan vi håndterer disse, bør du ikke bruke tjenestene våre.

Hensikt

Personopplysninger behandles for følgende formål:

  • For å oppfylle våre forpliktelser og forpliktelser overfor brukerne våre.
  • For å oppfylle våre juridiske forpliktelser.
  • For å forbedre brukeropplevelsen for brukerne våre.
  • Å samle statistikk over antall besøkende på nettstedet og dets oppførsel.
  • For sikkerhetsformål.

Personopplysninger som kan samles inn

Personlig informasjon du gir oss
Nettstedet vårt (cfdinfo.se) kan besøkes og brukes uten å måtte dele personlig informasjon. Hvis du velger å kontakte oss via e-post, brev, telefon eller sosiale medier, kan følgende personlige opplysninger bli samlet inn:

  • Person, firma, kontaktinformasjon: Navn, firmanavn, registreringsnummer, momsregistreringsnummer, adresse, annen fakturainformasjon, e-postadresse og telefonnummer.
  • Meldinger: Meldingen din hvis du kontakter oss skriftlig.

Personopplysninger samlet inn automatisk

Noen personopplysninger samles inn automatisk i forbindelse med bruken av våre tjenester. Følgende personopplysninger kan samles inn automatisk:

  • Geografisk beliggenhet: Din geografiske beliggenhet da du brukte tjenesten vår.
  • Atferdsmønstre: Hvordan du samhandlet med tjenesten vår (for eksempel antall klikk og websider), hvor lenge du brukte tjenesten vår (dato og tid du brukte tjenesten vår), hvordan du fant tjenesten vår (for eksempel hvilket søkeord som førte deg til tjenesten vår) .
  • Enhetsinformasjon: IP-adresse, maskinvare, enhetens operativsystem, nettleseren du brukte, og bruksinnstillinger, språkinnstillinger og skjermoppløsning.

Automatiserte avgjørelser

Ingen automatiserte avgjørelser blir tatt om brukerne våre.

Datasikkerhet

Hvis vi skulle identifisere mangler i datasikkerheten vår som kan ha ført til at personopplysninger ble droppet av uautoriserte parter, rapporterer vi dette til Datatilsynet senest 72 timer etter at lekkasjen ble identifisert.

Lagring av personopplysninger

Dine personopplysninger blir behandlet i størst mulig grad innen EU / EØS – fremfor alt vil personopplysninger du gir oss behandles i regionen.

Dine personopplysninger blir ikke lagret lenger enn gjeldende lovgivning tillater.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (for eksempel videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på samme måte som om besøkende har besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle informasjon om deg, bruke cookie-filer, legge inn ekstra tredjepartsporing og overvåke samspillet ditt med nevnte innebygde innhold, inkludert sporing av interaksjonen din med dette innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på siden i spørsmål.

Dine rettigheter

Du som velger å bruke tjenestene våre og dermed gir oss personopplysninger for å behandle har rettigheter knyttet til vår håndtering.

  • Du har rett til tilgang, noe som betyr at du har rett til å finne ut om vi behandler personopplysninger om deg, hvilke personopplysninger vi behandler og hvordan vi behandler dem.
  • Du har rett til utbedring, noe som betyr at du har rett til å få uriktige personopplysninger korrigert.
  • Du har rett til å innvende, noe som betyr å innvende mot behandlingen av dine personopplysninger for å rette markedsføring mot deg.
  • Du har rett til å slette, noe som betyr at du har rett til å ha visse personopplysninger som vi behandler hvis du har slettet. Dette krever at personopplysningene ikke lenger utfører noen funksjon for virksomheten, eller hvis vi ikke har noe juridisk grunnlag for behandlingen.
  • Du har rett til begrensning, noe som betyr at vi er begrenset fra å aktivt behandle dine personopplysninger.
  • Du har rett til dataportabilitet.

Tilsyn

Vår anvendelse av GDPR er under tilsyn av Datatilsynet. Datatilsynets nettsted er www.datainspektionen.se og de kan nås på 08-657 61 00. Her kan du kontakte oss hvis du har kommentarer til vår håndtering av personopplysninger.

Endringer i personvernreglene våre

I forbindelse med endrede prosedyrer, gjeldende lovgivning eller vårt utvalg av tjenester, kan det være nødvendig med tiltak for å oppfylle disse endringene, noe som kan føre til at personvernreglene våre blir oppdatert. Derfor er det viktig å lese gjennom personvernreglene våre hver gang du har tenkt å bruke våre tjenester for å sikre at du er klar over vår nåværende personvernpolicy.

Personvern ble sist oppdatert 2020-06-06.